Team

Löbl Richard (*1979)

„Richard“

Něco o mě: V mládí „polosportovec“, potom „skoronesportovec“ s cca 80kg, následně „ještěvícskoronesportovec“ s 95kg a počátečními zdravotními potížemi -> řešení zhubnutí na <80kg (rekord 74kg) díky kolu, které je jako jedna z mála pohybových aktivit, které: jdou „dělat“ sólo i ve skupině (libovolně velké), je to praktický sport (např. pro dojíždění místo auta, kolo zkracuje „vzdálenosti“ a rozšiřuje „perimetr“ – akční rádius, člověk pozná více z okol(n)í (přírody) a hlavně kopců). Nyní kolo hlavně pro zdraví a radost, optimálně na kecačku na vyjížďkách s maximálně malými „hecungy“ (někde, kde to neznám a nebo kde je hezky). Sporadicky se povede i nějaká ta závodní aktivita. Jako 5. člen AST mám rád společné „kolovýlety“ a „kolosoustředění“ – absolvované zahraniční: ES, GC, IT, MLC, IT, AT, MLC.

Sportovně: první závod Author Král Šumavy 2010, poté trošku ŠUAC, poté i trošku UAC a nyní skoro jen ŠUAC alias ŠVAC :o)

Úspěchy: je jich minimum, ale hlavně: Sušice -> Modrava pod hodinu, sóločasovka průměrkou přes 40km/h, vyjet na Zhůří pod 30 minut (asi bude třeba ještě potvrdit), jinak AKŠ 2013 215km, ŠUAC kritérium v K.L. 2014(?), domestikování předsedovi na ŠUAC Kramolínské Peklo 2016, domestikování kolegům na ŠUAC Lopatě 2016, hrdej jsem i na všechny časovky spolu s Béďou Průchou, byť z většiny jako ten co se „veze“

Kopce a kopečky:

Kopce nemam rád, ale chtěl bych (co maj kluci): GrossGlockner (komplet, oboustranně), Stelvio, něco nad 3km (Pico del  Veleta) a Mount Ventoux (trojstranně za den).

Praděd
Dlouhé stráně (3x za den, po „staré“ nahoru)
Pancíř
Wurzenpass / Korensko Sedlo (z S, AT, 18% z většiny „cikcak“)
Port Tudons, CV-770 (oboustranně)
Passo Valparola nad Passo Falzarego (obě oboustranně)
Passo di Giau (oboustranně)
Passo di Campolongo (oboustranně)
Passo Fedaia („psycho“ z JV)
Monte Zoncolan (na 39×25, ale z části „cikcak“ :o)
Tre Cime (na horní parkoviště)
Pico de las Nieves (od moře)
SaCalobra +
Ma-10 od Sólleru
GC-210+GC606 od západu
Sassofortino

Cíle:

Být zdravý, kolem se bavit, na kole poznat více z naší matičky Země, na některém závodě zvítězit absolutně (, ale nevím kde, protože všude je to strašně moc těžké, takže asi nereálné)

richard.loebl@axonsportteam.cz